Kuka on kuka?

Nuorisoasuntoliitto

Nuorisoasuntoliitto ry (NAL) on vuonna 1971 perustettu nuorten asumisen edunvalvoja. NAL on 24 paikallisyhdistyksen sekä seitsemän jäsenjärjestön valtakunnallinen keskusliitto. NAL omistaa NAL Asunnot Oy:n sekä kahden paikallisyhdistyksensä kanssa NAL Palvelut Oy:n. NAL työskentelee nuorten edunvalvojana asumiseen liittyvissä kysymyksissä ja tuottaa tietoa nuorten asumisesta.

NAL Asunnot Oy

NAL Asunnot Oy on yleishyödyllinen vuokrataloyhtiö, joka rakennuttaa ja vuokraa nuorisoasuntoja 18-29-vuotiaille työssäkäyville, työelämään hakeutuville ja itsenäistyville nuorille. Omistajana ja taustayhteisönä toimii Nuorisoasuntoliitto ry.

NAL Palvelut Oy

NAL Palvelut Oy on nuorten asumisen asiantuntijajärjestöjen omistama yhtiö, joka tuottaa ja myy asumisen sisältöpalveluja, erityisesti tuettua asumista Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja tarvittaessa muuallakin eteläisessä Suomessa. Tuetun asumisen palvelu on tarkoitettu 16–25- vuotiaille, itsenäistymisessä ja itsenäisen asumisen aloittamisessa tukea tarvitseville nuorille ja nuorille aikuisille.

Pääkaupunkiseudun Nuorisoasunnot ry

Pääkaupunkiseudun Nuorisoasunnot ry on yksi Nuorisoasuntoliiton 24:stä paikallisyhdistyksestä ja toimii Espoossa, Helsingissä sekä Vantaalla. Muita paikallisyhdistyksiä on ympäri Suomea, aina Turusta Rovaniemelle. Paikallisyhdistykset ovat itsenäisiä organisaatioitaan. Osa paikallisyhdistyksistä omistaa itse nuorisoasuntoja ja joidenkin paikkakuntien nuorisoasunnot omistaa NAL Asunnot Oy.