Vanhojen nuorisoasuntoyhdistysten logot.

Pääkaupunkiseudun Nuorisoasunnot ry muodostuu Nuorisoasuntoliiton pääkaupunkiseudun yhdistyksistä. Keväällä 2016 Espoon Nuorisoasunnot ry ja Vantaan Nuoret Asujat fuusioituivat Nuoret asujat stadissa ry:en (Nasta ry). Nasta ry on perustettu vuonna 2001, Espoon Nuorisoasunnot vuonna 1991 ja Vantaan Nuoret Asujat vuonna 2004.

Nasta ry:n ensimmäinen RAY-rahoitteinen asumisen sisältöpalveluihin keskittyvä projekti alkoi vuonna 2004. Yhdistykseen on vuosien varrella muodostunut vahva, vakiintunut toimintarunko sekä identiteetti asumisen ammattilaisena Helsingissä. Vuonna 2010 perustettiin tuettua asumista myyvä NAL Palvelut Oy, jossa myös Nasta ry on ollut alusta saakka mukana. Vuonna 2010 yhdistyksen toiminta siirtyi RAY:n projektiavustusten piiristä kiinteämpään kohdennettuun toiminta-avustukseen. Vuonna 2016 toteutettiin Nuorisoasuntoliiton pääkaupunkiseudun yhdistysten fuusio.