Hae mukaan Y-säätiön Meriheimo-purjehdukselle

25.5.2018

Kaipaatko elämääsi muutosta, uusia kavereita ja kivaa tekemistä? Oletko jäänyt kenties ilman opiskelupaikkaa tai kesätöitä? Hae mukaan Y-säätiön Meriheimo-purjehdukselle!

 

Purjehdukset on tarkoitettu 18–30-vuotiaille nuorille ja ovat täysin maksuttomia. Purjehduksien aikana saat tukea itsenäiseen elämään sekä pääset tapaamaan muita nuoria. Kuunari Helenalla järjestettävillä purjehduksilla pääpaino on tekemällä oppimisessa ja tiimityössä sekä uusien kokemusten ja kavereiden löytämisessä.

 

Purjehduskokemuksen ohella meriheimolaiset saavat tukea itsenäisen elämän alkuun, kuten asumiseen, koulutukseen ja töihin hakeutumiseen liittyvissä asioissa. Samalla he pääsevät mukaan aktiiviseen nuorten yhteisöön.

 

Purjehduksille osallistuminen ei vaadi mitään ennakko-osaamista eikä erityisiä purjehdusvarusteita. Laiva on lastattu ammattimerenkulkijoilla, jotka auttavat nuoria purjehtijoita purjealuksen arjessa ja muilla nuorilla, jotka ovat myös ehkä ihan ekaa kertaa vesillä. Mukana on myös jo aiemmin Helenan purjehduksilla mukana olleita nuoria ja Meriheimon ohjaajia.

 

Yhdelle purjehdukselle mahtuu noin 10–15 uutta purjehtijaa. Yksin ei siis missään vaiheessa tarvitse olla, ja muihin purjehtijoihin pääsee tutustumaan jo ennen purjehdukselle lähtöä ennakkotapaamisissa.

 

Purjehdukset ovat osallistujille täysin maksuttomia. Meriheimo on Y-Säätiön ja Suomen Purjelaivasäätiön yhteinen STEA-avusteinen hanke.

 

Ilmoittautuminen ja lisätietoja: https://ysaatio.fi/y-saatio/hankkeet/meriheimo

 

Pääkaupunkiseudun Nuorisoasunnot ovat mukana tukemassa Meriheimo-purjehduksia!