PÄÄKAUPUNKISEUDUN NUORISOASUNNOT RY HAKEE ASUMISNEUVOJAA ÄITIYSVAPAAN SIJAISEKSI

26.1.2018


PÄÄKAUPUNKISEUDUN NUORISOASUNNOT RY HAKEE ASUMISNEUVOJAA ÄITIYSVAPAAN SIJAISEKSI

 

Pääkaupunkiseudun Nuorisoasunnot ry on Nuorisoasuntoliiton paikallisyhdistys. Yhdistyksen tavoitteena on parantaa alle 30-vuotiaiden asuinoloja sekä tiedottaa asumiseen liittyvistä asioista. Yhdistys tukee ja organisoi nuorten omaehtoista toimintaa, jolla parannetaan asumisen ja elämisen laatua sekä kehitetään asuinyhteisön toimivuutta. Yhdistyksen toimintamuotoja ovat asumisneuvonta, talous- ja asumisohjaus, asukastoiminta, ryhmätoiminta, koulutustoiminta sekä tiedotus- ja edunvalvontatyö.

 

Asumisneuvojan työhön kuuluu asumisneuvonta, asukasvalinta sekä asumiseen liittyvä koulutustoiminta (mm. asumisinfot oppilaitoksissa ja Ohjaamoissa). Työsuhde on määräaikainen vuoden 2018 joulukuuhun saakka (mahdollisesti jatkuu) ja työ on kokopäivätyötä. Työpaikka sijaitsee Espoon Suviniityssä.

 

Edellytämme valittavalta soveltuvaa koulutusta sosiaali- tai nuorisotyönalalta. Lisäksi edellytämme verkosto- ja yksilötyöosaamista, luotettavuutta, joustavuutta, innostuneisuutta sekä kykyä itsenäiseen työhön. Eduksi hakijalle on kokemus nuorten tai nuorten aikuisten parissa tehdystä työstä sekä kouluttajakokemus. 

 

Hakemukseen toivotaan kirjattavan palkkatoive sekä hakijalle sopiva aloittamisajankohta. Hakemukset toimitetaan 4.2.2018 mennessä sähköpostitse osoitteeseen rekry@pksnuorisoasunnot.fi. Haastattelut järjestetään 12.2.2018 iltapäivä- ja ilta-aikaan. Lisätietoa tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Marja Suuronen (marja.suuronen@pksnuorisoasunnot.fi / 045 634 3458). Puhelintiedustelut ma 29.1 klo 14-16 ja to 1.2. klo 10-12.